HHH Event

Provoceren = lachen en leren met Jeffrey Wijnberg (woensdag 21 november 2012)

Wil je weer eens wat anders op een doordeweekse avond en lachen & leren tegelijkertijd? Kom dan naar het HHH-event Provocatieve Coaching met Jeffrey Wijnberg. Het lijkt eenvoudig: je zegt wat je denkt, maar doet daar een flinke schep bovenop en doorbreekt daarmee vaste patronen van je medewerker of coachee. En het mooie is, dat het werkt.

Provocatief coachen is een vrolijke en verrassende manier om mensen te stimuleren tot verandering. Het is een methode die de spot lijkt te drijven met een aantal aannames van ‘reguliere’ coaching. Zo mag je hierin direct je mening geven, lach en plaag je en is de coach vaak net zoveel aan het woord als de coachee. En alles op basis van liefde met oog voor juist dié uitdaging, die de coachee nodig heeft. Het blijkt een methode die steeds meer terrein wint bij managers en leidinggevenden, omdat het leren en lachen leidt tot effectieve groei.

Wil je eens meemaken hoe Jeffrey Wijnberg provocatief coachen gebruikt, kom dan naar het HHH-event op 21 november. Jeffrey is één van de twee grondleggers van provocatieve coaching in Nederland. In 2,5 uur licht hij toe hoe deze effectieve methode werkt en kan je misschien zelfs deelnemen aan een demonstratie. Wil je dus zelf een keer ervaren wat provocatieve coaching met je doet? Schrijf je dan snel in of durf je eigenlijk niet?

Drs. Jeffrey Wijnberg heeft meer dan dertig boeken geschreven, zijn boeken zijn vertaald in het Duits, Frans, Zweeds, Chinees en Japans, hij is columnist van de Telegraaf en is bekend van TV.