More Balls Event met Robert Hersee (dinsdag 18 maart 2014)

Sales is een vak voor mensen ‘met ballen’. Je hebt lef nodig. Lef om binnen te komen, stoutmoedig te presenteren en doelgericht af te sluiten. Maar ook lef om echt contact met je relaties te maken, te durven doorvragen en af te sluiten op een manier die winst voor iedereen oplevert. Zodat ‘samen meer winst maken’ een logisch gevolg is en geen doel op zich meer.

Is dat moeilijk? Soms niet. Onderzoek van Harvard laat zien dat er twee kritieke succesfactoren in sales zijn: empathie en drive. Hoe houd jij die salesballen in de lucht? In hoeverre sluit jij aan bij de klant en jezelf en combineer je dit met doelgerichtheid en inzet?

Deze bijeenkomst met ballen was samen met onze samenwerkingspartner More Balls Than Most. Zij zijn al meer dan 15 jaar toonaangevend op het gebied van energieke veranderevents en hebben meer dan 1 miljoen mensen bereikt met ’ballen, wol en muziek’ in Nederland en daarbuiten.

Robert Hersee is een pioneer, visionair en zit vol boeiende anekdotes. Een van zijn krachten is om zich in te leven in elke situatie. Hij is charismatisch, jong van geest en spontaan. Als entertainer komt Robert altijd inhoudelijk goed beslagen ten ijs, hij is goed in het in grotere context kunnen plaatsen van het thema samenwerken en sales.

Met zijn charme en Britse humor weet hij zijn publiek te boeien. Robert is een echte fijnproever, levensgenieter en family man. Is van alle markten thuis en is een creatieve out of the box-denker. Hij beschikt over een goede dosis zelfspot en is invoelend, muzikaal, vriendelijk en zorgzaam.