Senior Trainer & Coach

Eerdere functies

Na zijn studie Hotelschool heeft Fokko een zeer gedegen (internationale) werkervaring op sales- en marketinggebied opgedaan. Zowel in diverse commerciële leidinggevende functies, als bij het starten van enkele bedrijven onderscheidde hij zich succesvol op sales-, management- en directieniveau.

Branche ervaring

  • ICT & Media
  • Professional Services

Achtergrond Fokko

Na een carrière als leidinggevende in commerciële functies heeft Fokko zich sinds 2021 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Heart Selling als Senior Trainer/Coach.

Sinds 2007 heeft Fokko vele tientallen commerciële verandermanagement trajecten zowel als trainer/coach als interimmanager uitgevoerd. Helder, duidelijk, niet schromend en altijd met liefde huidige bedrijfsprocessen ter discussie stellen. Fokko is iemand die werkt vanuit een mix tussen passie en gedrevenheid wat je van een ondernemer/consultant mag én moet verwachten.

Zijn keuze voor het ondernemerschap komt voort vanuit zijn drive en zijn expertise om kennis in een bredere context aan te wenden. In het bijzonder om managementactiviteiten van ondernemingen op een proactieve wijze te ondersteunen door middel van het formuleren van commerciële doelstellingen, het aanleren van commerciële vaardigheden, het inzicht geven in gedrag met als doelstelling het optimaliseren van commercieel succes, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk.

 

Fokko’s Passie

Fokko heeft drie kinderen (2 jongens en een meisje) en mag tussendoor graag in-, bij- en op het water zijn.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
De nieuwsbrief
Wilt u onze (maandelijkse) nieuwsbrief ontvangen, schrijft u zich daarvoor dan in?
ErrorHere