Gezond de zomer in

Photo by Michał B on Unsplash

Gezond de zomer in

Ga je gezond de zon in?

We zijn de afgelopen maanden geconfronteerd met onze sterfelijkheid en hoe we dachten ‘alles onder controle’ te hebben. Een virus heeft ons behoorlijk geraakt en bezig gehouden of juist stil gezet. Hoe we sterker uit het ‘lockdown-voorjaar’ kunnen komen, vraagt het nodige van onze veerkracht en verlangen.

Social media hielpen in ieder geval niet. Onderzoek toonde dat uit tientallen miljoenen berichten, van Twitter en Facebook, ‘het sentiment’ rond corona negatief is geworden (volgens het CBS, tot 26 juni). Dat is jammer, want grote kans dat we met deze negativiteit niet gezonder worden. Juist nu het zomer is geworden, is het fijn als iedereen ontspannen, gezond en vrolijk van vakantie en elkaar kan genieten. Daarom hebben we een handige Fitness Formule ontwikkeld, die je kan helpen om energieker, sterker en veerkrachtiger de zomer in te gaan.

Van slag naar hartslag

Terwijl velen uitkijken naar een vaccin als reactie op het virus, is er opvallend weinig aandacht voor een duurzamer oplossing, die dichter bij huis ligt. Die oplossing is gezondheid en die is bereikbaar voor iedereen. Voor sommigen eenvoudiger, maar voor iedereen haalbaar. Drie korte adviezen (met links naar het onderzoek):

Wil je dagelijks meten en weten hoe je productiviteit, stress en energieniveau en je veerkracht is, gebruik dan de (gratis) app van Welltory. Met slechts je smartphone en camera kan je jouw hart-kracht verbeteren. Je leert meer over de werking van je hart, je veerkracht en energie.

Wil je een overzicht met de 12 onderdelen van de Fitness Formule, download deze dan hier.

Helpt een Fitness Formule of HRV-app je nu niet en verlang je wel naar een vrolijke zomer, pas dan een eeuwenoude andere remedie toe, die jezelf, maar anderen ook gezonder maakt: Lach! Lach zachtjes in jezelf en voel je mondhoeken omhoog gaan. Lach hardop en vol overgave. Lach met elkaar, maar lach vooral.

We wensen je een vrolijke, ontspannen zonnige zomer.

YouTube player

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
De nieuwsbrief
Wilt u onze (maandelijkse) nieuwsbrief ontvangen, schrijft u zich daarvoor dan in?
ErrorHere