Sales (Management) Trainer / Senior Trainer

Eerdere functies

Hij heeft sinds 1988 verkoopervaring in kapitaalgoederen en zakelijke diensten aan MKB en top 100-bedrijven, uitvoerend als Accountmanager, Key accountmanager, Salesmanager en Commercieel Directeur , in Nederland en in Europa. En als Trainer, Coach en Trusted Advisor.

Branche ervaring

  • ICT & Media
  • Professional Services

Achtergrond

Arnold Steenbeek is trainer/coach, onderzoeker, auteur en directeur van Heart Selling. Hij traint, coacht, presenteert en publiceert regelmatig over Heart Selling en de menselijke kant van verkopen en salesmanagement. Privé geniet hij van zijn kinderen (drie), vrienden en familie, muziek (veel), (duur)sporten en mediteren (te weinig).

Hij heeft inmiddels meer dan 65.000 salesprofessionals bereikt en ontmoet, waarvan een deel over de hele wereld voor wereldberoemde bedrijven werkt.

Hij is betrokken bij de Nederlandse Sales Management Association (SMA) en lid van de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA).

Hij heeft meer dan 10 boeken geschreven (totaal meer dan 50.000 verkocht) waaronder een bestseller (Salesmanagement) en deze titel is ook in het Engels uitgebracht.

Passie

Zijn motto is samen te vatten in vier woorden ‘make friends & love results’. Hij is empathie expert, denkt graag door en is dol op games. Zo ontdekte hij ooit dat een volledig anagram (zelfde letters maar andere woorden) van zijn voor en achternaam ‘rendabele kosten’ is, maar ook ‘stralende boeken’. Arnold Steenbeek, aangenaam.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
De nieuwsbrief
Wilt u onze (maandelijkse) nieuwsbrief ontvangen, schrijft u zich daarvoor dan in?
ErrorHere