Over ons

Als mensen tellen

Verkoopkwaliteit en Klantvriendschap. Twee kanten van dezelfde medaille. Jij verdient de medaille, waar klanten ook blij van worden.

Wij helpen je te winnen met excellente kwaliteit en de beste relaties. 

Sinds 2005 hebben bijna 65.000 salesprofessionals in high tech en zakelijke dienstverlening, bij MKB-bedrijven en bij multinationals geleerd hoe klantvriendschap werkt en dat iedereen onwaarschijnlijke goede conversie-ratio’s kan halen. Ze belonen ons hiervoor met een hoge NPS-score van +54.

We streven altijd naar duurzamen relaties. Bijna driekwart van de omzet is gerealiseerd bij klanten, waar langdurige relaties mee zijn, soms wel 10 jaar achtereen.

Naast deze praktijk-ervaring hebben we ‘de menselijke kant van verkopen, salesmanagement en leiderschap’ ook gepubliceerd. In elf boeken beschreven we dit en hiervan zijn er in totaal meer dan 50.000 exemplaren van verkocht. 

Zodat iedereen kan leren hoe het hart werkt in sales en klantcontact. 

Het is eenvoudig, maar niet makkelijk en iedereen kan het leren. Klantvriendschap, excellente verkoopkwaliteit en super conversie-ratio’s.

Klantcases

Lees hieronder binnenkort onder andere over KPN, Unica en IBN, hun uitdaging, onze oplossing en hun ervaringen.

Heb je ook een vraag, voor jezelf of voor je team of organisatie, neem je dan contact op? We hebben dan binnen 1 dag contact.

Laten we contact maken
Scroll naar boven