OVER ONS

Onze belofte aan u is: ‘vriendschap met de klant en liefde voor de verkoop’. In 3 woorden: meer customer friendship©.

We zijn uw commerciële sparringpartner en groei-architect.

We ontwerpen samen met een speciaal geselecteerd team het juiste grensverleggende commerciële groeiprogramma, met daarin training, coaching, events, kennis en sales support.

Het effect is een oprecht vriendelijke cultuur, verbetering van commerciële prestaties en sterker klantcontact. 

Het team, dat doorgaat waar vele anderen stoppen

Het Heart Selling team staat onder leiding van Arnold Steenbeek. Afhankelijk van de klantvraag stellen we het juiste team samen, uit een groep van 30 business friends, die elk expert zijn als Personal power, Sales, Salesmanagement of Accountmanagement trainer of coach, ondersteund door de office supporters.

Trainers en Coaches, met hart voor jouw zaak

Alle Heart Selling trainers en coaches hebben een grondige opleiding doorlopen van basis-verkoop-vaardigheden en sales management expert tot ‘personal power-trainer’. De overeenkomst tussen alle trainers is dat zij uitgebreide commerciële expertise koppelen aan gedreven persoonlijke ontwikkeling. Zo zijn zijn de vriendelijk top performers, die het hart op de juiste plaats hebben, met jouw belang voor ogen.

Ze trainen en ontwikkelen zichzelf ook maandelijks, binnen en buiten onze organisatie en worden intern en structureel intensief gecoacht. Het resultaat is dat ze in praktisch elke situatie een effectieve reactie kunnen geven.

Alle trainers hebben tot slot minimaal 15 jaar werkervaring op management of directieniveau, maar zijn vooral geselecteerd op hun levenservaring. Dat betekent voor jou en je teams dat je in dagen kunt leren waar wij jaren over deden.

Zie hier meer informatie over Arnold Steenbeek

Zie hier meer informatie over William Overweg

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
De nieuwsbrief
Wilt u onze (maandelijkse) nieuwsbrief ontvangen, schrijft u zich daarvoor dan in?
ErrorHere