Podcast Seizoen 2

Salesmanagement Trends (seizoen 2)

Salesmanagement en de toekomst van sales in vier trends

De toekomst is dichterbij dan we denken en in een snel veranderende wereld is het dan goed om te weten, wat er kan gebeuren. Welke trends er zijn. Arnold Steenbeek gaat in gesprek met experts over vier Salesmanagement Trends. Deze trends zijn ook gepubliceerd in de 7e druk van ons Salesmanagement boek.

In dit nieuwe seizoen spreken we met praktijkexperts die een visie hebben op één van de vier trends. In de podcast spreken we met hen om antwoorden te vinden hoe elke trend het klantcontact en de verkoop beïnvloedt, welke commerciële en operationele keuzes er nodig zijn dit jaar om klaar te zijn voor de trend of om effectief gebruik te maken van deze ontwikkeling?

Deze aflevering is het gesprek met Caspar Stuart en Daniel Fischer en ze delen openhartig hun ervaringen over AI en de AI-tool van Microsoft Sales Co pilot. Ze vertellen hoe in de pilot Accountmanagers, Verkopers en Managers Sales Co Pilot kan helpen bij persoonlijker klantcontact, maar dat dit niet vanzelf gaat. Hoe AI voor efficiëntere lead-progressie kan zorgen, maar ook tot verrassingen kan leiden voor ‘een accountmanager’.

Caspar Stuart is Sales Formula Manager en verantwoordelijk voor het pilot-project van Sales Co Pilot-AI-tool van Microsoft binnen KPN Sales. Zie hier zijn LinkedIn-profiel.

Daniel Fischer is Vice President Sales Health bij KPN. Zie hier zijn LinkedIn-profiel.

Scroll naar boven