Sales, Acquisitie en Accountmanagement

Liefde voor de verkoop, betere click met klanten en fors hogere conversie en verkoopkwaliteit

Sales Programma

Liefde voor de verkoop en 100% verkoopkwaliteit Verkopers zoeken in elk contact creatief naar het meest waardevolle vervolg met elke klant en en verkooporganisaties willen juist dat Verkopers eenzelfde proces gebruiken en  uniform werken. Het Sales Power groeiprogramma maakt dit mogelijk. Het is gebaseerd op het Verkoop Kompas, dé generieke verkoopstructuur, die eenvoudig aan te leren is, natuurlijk aanvoelt en de commerciële conversie fors verbetert. Verkopen met je hart en met dit model leidt tot nog plezieriger contact met meer klanten, zelfs tot klantvriendschap.

Sales, Acquisitie & Accountmanagement

Sales: start met Acquisitie en leidt steeds vaker tot Accountmanagement.

  • Acquisitie met een hart is nooit meer koud. In de dynamische wereld van acquisitie is het essentieel om klanten te overtuigen met zowel vakkennis als authenticiteit. Het Sales Power Programma leert u de generieke verkoopstructuur die conversie verbetert, van effectieve communicatie tot succesvol afsluiten. Met het VerkoopKompas als leidraad creëert u échte verbinding met klanten, ontdekt u hun behoeften, presenteert u uw oplossing met passie en sluit u deals met zekerheid. De groei gaat echter verder dan alleen de verkoop. Heart Selling acquisitie helpt u om meer uzelf te zijn, uw impact op anderen te vergroten, empathie en overtuigingskracht te ontwikkelen en sterker samen te werken met uw team. Door meer te focussen op persoonlijke ontwikkeling, creëert u sterkere klantrelaties die leiden tot duurzame groei.
  • Accountmanagement: creëer klantvriendschap en structurele groei. In de meeste commerciële elke organisatie blijkt dat 80% van de omzet gerealiseerd wordt door 20% van de klanten. Accountmanagement is de expertise om deze Pareto-regel in duurzaam resultaat om te zetten. Deze training helpt bij het houden van accounts, door doelgerichte groei, focus op de 3 I’s en gebruik van eenvoudige, maar sterke structuren en modellen. Op basis van deze Accountmanagement modellen werkt iedereen gestructureerd en structureel bij aan gezonde accountgroei. Teamleden met een sterke persoonlijke visie motiveren elkaar en werken vriendelijker en resultaatgerichter samen met de DMU-leden en beïnvloeders. Alle Teamleden dragen zo bij aan teamgroei, waardevolle adviezen aan accounts, commerciële groei en plezieriger contact met meer klanten. Vaak zelfs tot klantvriendschap.

Sales groei in drie fases

Als verkopers en accountmanagers tijd willen besparen, of als een directeur de winstgevendheid van alle salesactiviteiten graag wil verhogen. Als klanten beter geholpen moeten worden, of als de salesmanager de efficiency van het salesteam wil verhogen. In alle genoemde gevallen en uit praktijkonderzoek blijkt dat het VerkoopKompas, als generiek verkoopproces-model effectief is in 99 van de 100 verkoopprocessen en situaties. Door structureel en slim het VerkoopKompas toe te passen wordt elk commercieel proces, in Business to Business of B2C, effectiever en efficiënter. En dat levert weer meer plezier, tijd en succes op voor de ‘Verkoper’.

Van de basis van elke click tot maximale conversie?

Alle Sales Programma’s zijn er op drie niveaus, te weten basis (Sales Power Fundament), medior (Sales Power Effect) en senior (Sales Power Kwaliteit).

Wij zijn Heart Selling

Heart Selling leert je hoe je kunt verkopen met je hart, in teams die elkaar voortdurend versterken. Samen creëren ze een wereld van tevreden klanten, duurzame groei en een positieve impact op de wereld.

0

Aantal deelnemers uit 23 landen sinds 2005

0

Organisaties gingen al voor

0 %

Conversie-groei (van lead tot deal)

0 +

NPS score klanttevredenheid

0

Tekst

0

Tekst

Testimonials

Teamwork met passie en succes D, KPN

Ik heb Heart Selling ruim 15 jaar geleden leren kennen als bevlogen en gepassioneerde sales trainers. Ze weten van een groep een eenheid te maken en ze mee te nemen in een gemeenschappelijk doel binnen een langere periode. Daar zetten ze ook niet conventionele middelen voor in, die bijgedragen hebben aan het succes van mijn team in dat jaar!

Vooral persoonlijk contact F, Unc Inc.

Hun diepgaande kennis van sales is onmiskenbaar, maar wat hen echt onderscheidt, is hun nadruk op persoonlijk contact. Deze unieke combinatie was de reden waarom ik besloot met hen samen te werken en ze hebben die verwachting volledig waargemaakt. Ze hebben eerst mijn salesactiviteiten geanalyseerd en ontleed tot op het punt dat alleen de kern nog stond. Eerst moet de basis goed zijn! Vanuit daar zijn we gaan kijken hoe we mijn basis konden versterken. Ze zijn flexibel, komen afspraken na en zijn altijd bereikbaar. Ze hebben mij geleerd dat sales neerkomt op het bouwen van relaties en dat daar best een ludieke actie aan te pas mag komen.

Authentiek salesgroei door zelfkennis P, Accenture

Ik heb voor Heart Selling gekozen omdat mijn doel was om meer sales te doen in mijn professionele rol zonder mezelf daarin te verliezen. De fijne en persoonlijke aanpak heeft mij geholpen om mijn doelen te behalen, waarin ik ook mezelf beter heb leren kennen. Hij heeft me door zijn coaching geholpen om meer in de kracht van mijn authenticiteit te geloven. Naast de professionele focus, heeft hij oog voor het individu. Zijn interesse in mij als persoon en de opdrachten en methoden die hij gebruikt zijn fijn en geven meer inzicht. Ik heb veel geleerd over mezelf en heb tools meegekregen die ik zowel in mijn persoonlijke als professionele leven kan toepassen.

Aanbeveling #4 Designation

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Laten we contact maken
Scroll naar boven