HHH Events: Hoofd + Hart + Handen

Een paar keer per jaar organiseren we een event met aansprekende, grensverleggende sprekers en onderwerpen.

Elk event richten we ons op een ander deel van van de drie H's hoofd, hart of handen. Het HHH-event is ontstaan om ons denken (Hoofd), ons voelen (Hart) en ons doen (Handen) sterker te maken. Zodat je meer succes en geluk krijgt, alles klopt en iedereen wint.

 

HHH Event Meditatie: gezond in zaken (dinsdag 22 september 2015, Zeist)

De wereld verandert sneller dan ooit. Dit vraagt andere denk en handelingssnelheid van elke directeur, manager, ondernemer of verkoper. De beste manier om sneller te kunnen handelen en denken, is juist intelligent te vertragen. Talloze managementboeken adviseren dan om te gaan mediteren. Velen doen dat ook al: Herman Wijffels, Dick Bruna, Rupert Murdoch en Oprah Winfrey. Maar ook Raymond van Barneveld, Richard Krajicek, Duncan Stutterheim en Erica Terpstra.

Precies hierom heeft Heart Selling Tijn Touber uitgenodigd voor een HHH-event. Tijn leert ons in 1 avond de basistechnieken van meditatie. Ook voor mensen die al meditatie-ervaring hebben, wordt dit zeker een inspirerende bijeenkomst. Maar ook een gezonde, energieke avond. Meditatie en medicijn lijken niet voor niets qua woord op elkaar. Meditatie is enorm gezond. Zie hier een kort overzicht van de voordelen en uitspraken.

Tijn Touber is een unieke man. Hij is muzikant (Lois Lane), schrijver (diverse best sellers), inspirator en meditatieleraar. Hij is oprichter van Lois Lane en schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en leefde 14 jaar als yogi in Amsterdam. Tijn weet spiritualiteit tot leven te brengen en te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Hij schrijft hierover columns, interviews en verhalen. In juni 2009 verscheen Spoedcursus Verlichting (bestseller), een jaar later Verlicht Leven (bestseller), weer een jaar later Stadsverlichting (een initiatief om huiskamers in Nederland open te stellen voor regelmatige meditatie waaraan inmiddels bijna 800 huiskamers in binnen- en buitenland meedoen) en vervolgens Het Geheim van Genialiteit (bestseller).

Een avond met Tijn Touber vergeet je niet snel (en ook niet langzaam trouwens).

 

Vorige events

Datum

Wat

Wie

wo 16 maart 2011

Business & Buddhism

Tulku Lobsang Rinpoche

di 17 mei 2011

EQ en het verleiden tot de waarheid

Gerard van den Berg, De Leugenacademie

di 27 september 2011

Liefde & Business

Judith Schoenmaeckers, Randstad

di 24 april 2012

Van hoofdpijn naar hart werken

Jos Metselaar, Indynamix

wo 21 november 2012

Provocatief coachen

Jeffrey Wijnberg

di 19 maart 2013 Heart Rock Sales Cafe (+ playlist) Arnold Steenbeek
di 28 oktober 2013 Heart Rock Sales Cafe Arnold Steenbeek
di 18 maart 2014 Sales met ballen & more balls Robert Hersee