Salesmanagement Expert: Hartelijk Resultaaltgerichte Trainer/Coach


Klantcontact en commercie. Je weet hoe je de gevoelige snaar kan raken. En dat voelen anderen als ze jou ontmoeten. Jij zet je graag met hart en ziel in voor de groei van verkopers, accountmanagers, verkoopteams, afdelingen en bedrijven. Je hebt een warm netwerk van klanten en zakenvrienden, die graag met je samenwerken. Je motiveert anderen om te groeien en zorgt er voor dat ze die nieuwe groei in de praktijk brengen. Zo maak je vrienden. En zo maak je waarde.

We zijn trots op aantoonbare groei in prestaties en resultaten van onze klanten. We bieden een dienstenpakket waarmee klantcontact, verkoopkwaliteit, professionaliteit en teamwork integraal beter worden. De training en coaching in de maatwerk programma’s is bijzonder effectief en staat bekend als het beste in de hedendaagse verkoop. We werken daarom met het merendeel van onze klanten al jarenlang samen. We werken nu met een klein team en we groeien van harte verder.

Wie zoeken we?

We zoeken nieuwe Franchisers, die wij Friendchisers noemen. Want wij geloven er heilig in dat Klantvriendschap de sterkste drijfveer is voor échte groei. Gezonde groei!

 • Je krijgt als Friendchiser een uitgebreide persoonlijke, praktijkgerichte en professionele opleiding, samen met andere friendchisers. Je krijgt ook coaching en begeleiding. Zowel 1op1 als in teams. Je wordt zo een nog sterkere, effectievere, vriendelijker sales expert, want je Sales Power en je Personal Power neemt toe. Meer Sales Power leidt tot hogere verkoopkwaliteit, met uitzonderlijk hoge conversieratio’s en meer Personal leidt tot innemende overtuigingskracht en meer klantvriendschap.
 • Je bouwt je eigen klantenbestand op en uit, ondersteund door onze dienstenformule. Je werkt soms ook samen voor bestaande accounts en projecten. Je helpt jouw klanten met het verhogen van de verkoopenergie, het versterken van de klantrelaties en het verbeteren van de verkoopresultaten. Om je eigen klantengroep uit te breiden, gebruik je het beproefde Triple P concept® en je zorgt zelf voor de uitvoering van de programma’s, laat deze door een van de collega friendchisers uitvoeren of jullie voeren deze samen uit.
 • Je werkt nauw samen met de salesmanagers en/of directie bij de klant om de salesstrategie, motivatie, cultuur, verkoopprocessen en sales tools te versterken. Je werkt vanuit je eigen vestigingsplaats, soms vanuit kantoor in Utrecht en hebt een eigen werkgebied en segment.
 • Het kantoor, marketing, IT, logistiek en productontwikkeling vormen de faciliterende diensten voor de friendchisers en klanten.

Functieprofiel

Samen met het Heart Selling team werk je aan je eigen zakelijke en persoonlijke groei, de groei van de Heart Selling beweging en het bureau.

Je hebt/bent:

 • een commerciële expert, die graag anderen motiveert en hen nieuwe zaken leert,
 • senior sales-niveau als large accountmanager, salesmanager of commercieel directeur bij voorkeur in verschillende branches, bij high performance organisaties, met aantoonbare resultaten en minstens 3 jaar leidinggevende verkoopervaring (je leeftijd is tussen de 35 en 45 jaar),
 • in staat om zelfstandig te werken, je eigen teams samen te stellen en die teams bij klanten energiek maakt en actief houdt,
 • zelfstandig ondernemer of heeft ambitie om een eigen (franchise)onderneming te starten, vanuit je eigen kantoor, waarbij je de hoogte van je inkomen zelf bepaalt,
 • een netwerk van bestaande en potentiële klanten, waar je leads kunt genereren voor jezelf of voor collega’s en resultaten mee kan halen,
 • de beschikking over een startkapitaal voor de eerste investeringen en hebt een financieel uithoudingsvermogen van minimaal 12 maanden,
 • gevoel bij Heart Selling en een visie hoe dit past bij je persoonlijke missie,
 • bekend met de communicatieve kwaliteiten van het hart en verkopen met je hart,
 • HBO werk- en denkniveau,
 • ervaring met training, coaching en opleiding,
 • diploma of certificering voor training of opleiding of bereidheid deze te halen,

Herken jij je in de functiebeschrijving en functie eisen, dan nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij een energiek en vernieuwend team.

Wil je solliciteren, stuur je dan jouw motivatie en CV naar a.steenbeek @ heart-selling.nl (en dan zonder spaties)?

Heb je nog vragen of wil je andere informatie, bel je dan met Arnold Steenbeek op +31 651 563055?

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
De nieuwsbrief
Wilt u onze (maandelijkse) nieuwsbrief ontvangen, schrijft u zich daarvoor dan in?
ErrorHere