Trainer / Coach / Adviseur

Heart Selling Master fase 2

Introductie voor Trainers & Coaches

Speciaal voor Trainers, coaches en consultants

Elke dag vragen jouw klanten het beste van jou. Je houdt van die uitdaging en je weet dat hún groei, jouw groei is. Hun inspiratie, is jouw inspiratie.

Speciaal voor trainers en coaches, die het hele jaar keihart werken, organiseren we 3 introductie borrels.

Introductie borrel 1 is een algemene kennismaking over de formule, aanpak en ervaringen en is voor elke geïnteresseerde. Als je interesse hebt, stuur je dan jouw motivatie via onderstaande mail. Afhankelijk daarvan ontvang je een uitnodiging voor een introductie-borrel.

  Intro borrel 1 Intro borrel 2
Datum volgt volgt
     
Tijd 19.30 - 21.30 19.30 - 21.30
Plaats Ons kantoor  

 

Introductie borrel 2 is een specifieke, inhoudelijk gedetailleerde presentatie over de samenwerking, methode, voorwaarden en kritieke succesfactoren. Als Heart Selling en jij na de 1e borrel het 100% zien zitten om door te praten, dan doen we dat tijdens introborrel 2.

Hierin verweven is een 'gewoon' selectieproces om zo goed mogelijk over en weer te achterhalen wat het plezier en de potentie van onze samenwerking is.

 

Sr. Trainer/Adviseur & Coach

Ben je een ervaren en Senior Trainer/Adviseur/Coach en heb je een sterk netwerk en net zoveel vlieguren? Dan is er wellicht een andere samenwerkings-mogelijkheid. Zullen we die samen onderzoeken?