HHH Event Heart Rock Sales Cafe met Arnold Steenbeek (maandag 28 oktober 2013)

Muziek bepaalt je stemming blijkt uit onderzoek. Eindelijk is wetenschappelijk bewezen, wat we al jaren met bijzonder resultaat inzetten in onze trainingen en events bij klanten. De invloed van muziek is namelijk sterk bepalend voor onze fysieke, mentale en emotionele fitheid. De meesten van ons weten hoe sterk muziek werkt, maar dit keer slaan we de brug tussen muziek en het overkoepelende sales model, het Verkoopkompas.

Dit model werkt verhelderend en resultaatverhogend als tool bij 8 van de 10 commerciële vragen. Antwoorden op bijpassende business cases presenteren we aan de hand van bekende songs, letterlijk van ABC tot ZZ Top. Van rock tot pop, van klassiek tot jazz en van ballad tot trance, maar wel bekend voor bijna iedereen ('Top 2000-kwaliteit'). En cases die we met elkaar onderzochten tijdens vorige cafes bleken binnen 1 maand grensverleggend resultaat op te leveren (voor sommigen ;-).

De Sales DJ van de avond is Arnold Steenbeek. Hij is een fervent muziekverzamelaar. Sinds zijn jeugd heeft hij muziek beluisterd, verzameld en onderzocht. Daarnaast heeft hij 9 boeken geschreven over Sales en deze avond wordt een prettige mix van beiden.

Wil je de playlist van dit event ontvangen, stuur je ons dan een email?

There's nothing you can do that can't be done

Nothing you can sing that can't be sung

Nothing you can say but you can learn how to play the game

It's easy.

All you need is love, The Beatles