Wat onze klanten vertellen

Algemene feedback

Wat was het leuk hè! Hartstikke goed gelukt en prachtig binnen het uur. Andere reacties waren: Wat heerlijk dat knuffelen!! Zat nog helemaal hyper in mijn volgende afspraak. Haha nu nog is m'n oxinogwat hoog!

(Gemeente Renkum)

Goede en leerzame training. Zet me erg aan tot denken. Ben benieuwd naar het resultaat tot de terugkomdag. Ben ervan overtuigd dat je dan al verbetering ziet. Ruimte, respect, openheid & laagdrempelig. Enthousiasme, Ervaring & Evenwicht. Hij gaf ons het gevoel dat ze zich kwetsbaar op mochten stellen.

(Teamleiders Schade Operations Centraal Beheer)

Opvallend was: openheid, kracht om sfeer van vertrouwen te creëren & scherpe analyse. Vakinhoudelijk goed, communicatief & helder. Challenging & gaan voor goud. Op het juiste moment hele confronterende vragen stellen, maar niet te ver gaan. Liet ruimte: stimulerend, enthousiast & positief. Doorpakken waar nodig en inhouden waar nodig.

(Hoofden & Adviseurs Sales, BU NL ABN AMRO)

To the point, zeer ervaren en gemotiveerd, vlot en afwisselend, goed ingespeeld op de behoefte van de deelnemers, gedegen interactie, draagt uit wat hij 'predikt', straalt vertrouwen en enthousiasme uit, gaf aandacht aan iedereen, zelf veel ontdekt, kijken naar mezelf, in alle onderdelen zaten veel leermomenten.

(Rayonmanagers, Districtsmanagers en Regiodirectie, GOM Schoonhouden

Ik vond goed: enthousiasme en inbreng van eigen gevoel, verhalen zonder uitleg, scherp doorvragen, veel gehad aan alles, volwassen in zijn vak, weten waar ze mee bezig zijn, goed gebruik van flip-overs, overhead en middelen, duidelijke taal en goed luisterend,

(Managers, Hoofd - Hart Project, Schiphol Group)

Feedback na presentaties

Ik heb genoten van de avond bij GAIA. Ik heb inmiddels je boek besteld via Nieuwe Dimensies. De avond sprak mij erg aan en heeft mij spirit gegeven.

Yvonne Mooijman, Take Care, take.care@spirit-you-well.nl

Jullie programma was dynamisch en werd met enthousiasme gebracht. Dat werkte zeker aanstekelijk, de reacties die ik aan het eind van de avond vernam waren zeer positief.

Marianne Brouwer, Gaia

Een leuk, inspirerend en pakkend verhaal had. Goede timing, lengte en sfeer.

Rob Sturm Sturm Executive Search

Ik denk nog met veel genoegen aan jouw presentatie terug en zie ernaar uit om verder geïnspireerd (en nog veel meer) te worden door een of meer 2e-woensdag-van-de-maand-bijeenkomst(en).

Monique R. de Vette, Santenco

Ik heb met de training mee gedaan bij Felicitas en er hierdoor in de tussentijd enorm veel veranderd bij mij. Ik werk inmiddels niet meer bij Felicitas maar heb nu een andere hele leuke baan gevonden. Ik ben door de training me veel bewuster geworden van bepaalde dingen en heb een nieuw pad ingeslagen. Ik heb nu enorm veel profijt van de trainingen.

Miranda v.d. Merwe, Felicitas/Jonge Gezinnen

Het is duidelijk dat je een belangrijke en positieve rol hebt gespeeld, het was in elk geval de best beoordeelde bijeenkomst tot nu toe.

Edwin Vlems, MCB