Senior Sales Trainer & Coach

Werkervaring

Judith heeft haar carrière in sales en management opgebouwd. Ze werkte als Adviseur, Team leader, Salesmanager, Salestrainer en coach bij verschillende commerciële B2B- en B2C-organisaties. Ze is ook L&D manager geweest in de ICT en Learning advisor bij dienstverleners in de Beauty en Fitness branche. Sinds 2007 werkt ze zelfstandig als Freelance/Interim Senior Trainer en Coach. 

Branche ervaring

  • ICT 
  • Financiële en Zakelijke Dienstverlening 
  • Persoonlijke Dienstverlening (Beauty en Fitness) 
  • Logistiek 
  • Retail

Achtergrond

Judith Spendel is Senior Trainer/Coach en expert in beïnvloeden van menselijk gedrag. Judith zegt over verkopers: ‘het aansturen van verkopers werkt het best, als je ze ziet als zelfstandig ondernemers die hun ‘eigen onderneming’ runnen binnen een groter bedrijf. Die zelfstandigheid en motivatie hebben zij nodig om succesvol te zijn binnen complexe organisaties in een sterk concurrerende markt. En daarmee help ik hen’. 

Door observatie van mensen individueel, in teams en in contact met klanten ontdekt zij de ontwikkelpunten, waarmee zij hen verder helpt in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze verheldert hun situatie, geeft hen zekerheid om met een gerust hart nieuwe of andere keuzes te maken. Ze coacht anderen daarbij om hun situatie te veranderen én die keuzes tot een succes te maken. Ze helpt anderen hun eigen kracht weer vinden.  

Voor Judith is dit bijzondere talent vanzelfsprekend, die zij met liefde doorgeeft aan anderen. 

Judith’s Passie: Verhelderen

Leren en ontwikkelen is haar natuur. Ze helpt anderen in hun kracht te staan door situaties te verhelderen en inzicht en tools te geven hoe ze deze situaties zelf kunnen veranderen. Ze is blij als iemand groeit, nieuwe dingen leert en ontdekt welke mogelijkheden er nog meer zijn.  Ze weet dat alles wat er gebeurt een kans is om een mooie stap in de eigen ontwikkeling te maken, met name tegenvallers zijn zo waardevol en leer je het meest van.  

Kom in gesprek met Judith over groei, persoonlijke ontwikkeling en verkopen, gegarandeerd verhelderend! Bel of mail je haar? 

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
De nieuwsbrief
Wilt u onze (maandelijkse) nieuwsbrief ontvangen, schrijft u zich daarvoor dan in?
ErrorHere