Account Lead - Senior Sales Trainer

Eerdere functies

Jurgen De Ridder studeert af aan de IVA Business School (automotive) en gaat aan de slag in de automotive leasing branche. Hij houdt vooral van de combinatie van sales en techniek binnen financial services. Voor een internationaal autoverhuurbedrijf zet hij een vestiging op en maakt die succesvol. Daarna wordt hij voor ditzelfde bedrijf Salesmanager. Hij haalt zijn NIMA Sales-diploma en zijn volgende stap is de internationale sales bij een carrosseriebouwer, die is gespecialiseerd in kapitaalintensieve goederen binnen de medische branche.

In 2002 richt Jurgen zijn eigen onderneming op en als zelfstandige werkt hij als projectmanager, consultant, trainer en interim manager voor verschillende grotere en kleinere opdrachtgevers. Naast dit zelfstandig ondernemerschap vervult hij ook verschillende parttime dienstverbanden, waar dat beter past bij de omvang en doorlooptijd van een opdracht.

Branche ervaring

  • Automotive
  • Leasing
  • ICT
  • Training, Consultancy & Projectmanagement

Achtergrond

Jurgen de Ridder houdt van interessante uitdagingen, is een scherp analyticus en durft kritische vragen te stellen. Hij is nieuwsgierig omdat hij wil begrijpen. Dat begrip, inzicht en overzicht gebruikt hij om tot verrassende creatieve oplossingen te komen. Waar hij het liefst direct en pragmatisch mee aan de slag gaat.

Hij houdt van heldere doelen, duidelijkheid en transparantie. Hij neemt een leidende rol waar dat past en delegeert waar het kan, waarbij hij vaak een coachende rol vervult.

Stilstand of ‘zo doen we het nu eenmaal’ zijn niet aan hem besteed. Jurgen pikt snel nieuwe ontwikkelingen op en houdt van vernieuwing en innovatie.

Resultaten vindt hij belangrijk, maar het doel heiligt niet alle middelen. Wederzijds respect is voor hem de basis, hij houdt van positieve sociale interactie en is geïnteresseerd in de mensen om hem heen. Daarom zien anderen hem als een prettige collega, coach of adviseur. Iemand die snel doorziet wat er nodig is en dit met energie, tempo en toewijding voor elkaar krijgt.

Zijn motto: if a thing is worth doing, it’s worth doing well

Passie

Jurgen heeft twee linkerhanden, maar gelukkig is hij linkshandig. Hij maakt graag mooie en praktische dingen en draait zijn hand niet om voor het verbouwen van een huis of het inrichten van een overlandvoertuig – voor zichzelf of voor anderen. Motorrijden doet hij al sinds zijn 18e en is nog steeds een van zijn favoriete bezigheden.

Hij brengt graag tijd door in de natuur, of dat nu is op een mooie hike, een offroad rit in de bergen of wildkamperend aan een rivier. Zijn nieuwsgierigheid uit zich ook in zijn privéleven. Hij reist veel en treedt daarbij graag buiten de gebaande paden. Jurgen is een avonturier die de wereld ziet als een plek waar steeds weer mooie en nieuwe dingen te ontdekken zijn. En dat doet hij ook.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
De nieuwsbrief
Wilt u onze (maandelijkse) nieuwsbrief ontvangen, schrijft u zich daarvoor dan in?
ErrorHere